eTwinning Szeminárium Budapesten
2018/08/14 17:18
1982 megtekintés

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Budapesten 2018. szeptember 27-29. között, melynek központi témája a „Projektkészítés, jó gyakorlatok és együttműködés az eTwinningben” lesz.

etwszem

A találkozóra olyan 10-16 éves korosztályú diákokkal foglalkozó magyarországi köznevelési intézményben tanító pedagógusok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka).

A műhelymunkák során a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, kapcsolatokat építhetnek többek között ciprusi, lett, angliai, szlovák és portugál kollégákkal, innovatív tanítási módszereket ismerhetnek meg, hasznos, a digitális kompetencia fejlesztéséhez kapcsolódó eszközöket próbálhatnak ki, és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

A részvétel – szállás (egyágyas elhelyezés), étkezés és a programok költségeit a Szolgáltató Pont állja (kivéve a lakóhely és a rendezvény helyszíne közti utazás).

A találkozóra olyan pedagógusok jelentkezését várjuk, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón. A jelentkezők számától függően egy köznevelési intézményből egy pedagógus részvételét tudjuk biztosítani a programon.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid, angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@oh.gov.hu címen 2018. augusztus 26-án, éjfélig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portálon a Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek