eTwinning találkozók: már lehet jelentkezni
Sulinet
2012/09/03 08:00
2300 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az ősz folyamán újra beindulnak az eTwinning találkozók. Szeptember 17-ig egy külföldi szakmai továbbképzésre és egy projektpartner-kereső találkozóra is jelentkezhetnek a pedagógusok.

wroclaw_01_520 Partnerkeresés lengyel barátainknál

A partnerkereső szemináriumot a lengyel eTwinning Nemzeti Szolgáltatópont szervezi 2012. október 25. és 28. között Wroclawban, Lengyelországban. A találkozó nyelve angol, a programok pedig elsősorban óvodapedagógusoknak és az általános iskola alsó tagozatán tanító kollégáknak szólnak. A képzésre olyan tanárok jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása (társalgási szint) lehetővé teszi a workshopokon való részvételt.

Jelentkezni angol nyelvű önéletrajzzal és egy rövid – körülbelül fél oldalas – projektötlet leírással e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2012. szeptember 17-én reggel 9 óráig.

Kérjük a pályázat leadásánál a levél tárgymezőjébe írják be: jelentkezés a lengyelországi partnerkereső szemináriumra.

Francia nyelvű továbbképzés

A középiskola nyelvtanároknak szóló francia nyelvű szakmai továbbképzést az eTwinning franciaországi Szolgáltatópontja szervezi 2012. november 16. és 18. között Poitiersben, Franciaországban.

A találkozóra kezdő és az eTwinning programban már jártas kollégák jelentkezését is várjuk, akiknek francia nyelvtudása (társalgási szint) lehetővé teszi a workshopokon való részvételt. Jelentkezni magyar nyelvű önéletrajzzal és egy rövid projektötlet leírással (kb. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2012. szeptember 17-én reggel 9 óráig.

Kérjük a pályázat leadásánál a levél tárgymezőjébe írják be: jelentkezés a franciaországi szakmai továbbképzésre. Mindkét találkozó esetében az utazást és annak költségeit (repülőjegy, szállás, ellátás) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

Kapcsolódó cikkek

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek