eTwinning technikai helpdesk
Főző Attila László
2007/12/10 13:05
1629 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
Technikai gondja van az eTwinning portál használatával? Nem talál egy menüpontot vagy nem tudja, hogy mi a következő lépés? Olyan hibaüzenetet kapott, amit nem tud értelmezni? Forduljon bizalommal az IKT konzulenshez e-mailben!

Gyakorló portál

Aki még ismerkedik az eTwinning portállal, annak feltétlenül ajánljuk, hogy előszőr a gyakorló portálon próbálja ki a menüpontokat. A gyakorló oldal a http://training.etwinning.net címen érhető el - egyelőre csak angol nyelven - és bárki regisztrálhat benne próbaiskolákat is. A training.etwinning.net címen tét nélkül kipróbálható minden funkció.

GYIK

training.etwinning.net

Miután megismerte az eTwinning portál funkcióit a training.etwinning.net oldalon, lehetnek további kérdései is.

A központi eTwinning portálon létrehoztak egy olyan oldalt, ahol gyakran ismételt kérdések (GYIK) és az arra adott válaszok találhatók. Ezen az oldalon sok olyan információ van, mely válasz lehet a kérdésünkre. Mielőtt egeret ragadunk és kérdezünk, hasznos lehet először a GYIK-ben körülnézni.

Ha sem az http://training.etwinning.net gyakorló oldalon, sem pedig a GYIK-ben nem talál megoldást a problémájára, forduljon bizalommal az eTwinning IKT konzulenséhez.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek