eTwinning beszélgetések online!
2010/10/18 00:00
909 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Októberben a tanárok és diákjaik lehetőséget kapnak, hogy európai kollégáikkal és kortársaikkal élőben beszélgethessenek egy-egy témáról, az Elluminate alkalmazás segítségével. A résztvevők megoszthatják ötleteiket arról, hogyan lehet népszerűsíteni az eTwinninget, vagy a készítőktől kérdezhetnek az új Személyes munkafelületről. Ha szeretne csatlakozni valamelyik beszélgetéshez, kattintson a kiválasztott üléshez tartozó linkre.

Októberben az alábbi beszélgetésekhez csatlakozhat:

(Amennyiben nincsen más nyelv feltüntetve, a kommunikáció nyelve angol.)

  • Az új személyes eTwinning munkafelület – Kérdezz-felelek Santi Scimecával és Christina Crawley-val, a Központi Szolgáltatópont munkatársaival. 2010.10.19., 18:00-19:00 (közép-európai idő szerint)
  • Népszerűsítsük az eTwinning programot! – A beszélgetést az eTwinning program nagykövetei vezetik. 2010.10.21., 18:00-19:00 (közép-európai idő szerint)
  • Népszerűsítsük az eTwinning programot! – A beszélgetést az eTwinning program nagykövetei vezetik. 2010.10.26., 18:00-19:00 (közép-európai idő szerint)
  • Diák-beszélgetés(a téma még bizonytalan) – A beszélgetést Anne Gilleran, a Központi Szolgáltatópont munkatársa vezeti. 2010.10.28., 12:00-13:00 (közép-európai idő szerint)

Csatlakozzon egy tevékenységhez, kezdje el a munkát diákjaival, osszák meg eredményeiket – és mulassanak jól!

(Forrás: etwinning.net)

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek