Európai Minősített eTwinning Projekt cím – magyar sikerek
2014/12/01 13:15
2003 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Minősített eTwinning Projekt címeket azok a csapatok és pedagógusaik nyerhetik el, akik tartalmában és megvalósításában egyaránt kiváló projekteket hoztak létre. Az elnyerhető két minősítési fokozat jelzi, hogy az ilyen formában elismerést nyert projekt megfelel bizonyos nemzeti és európai minőségi elvárásoknak: Nemzeti Minősített eTwinning Projekt valamint Európai Minősített eTwinning Projekt.

A címek elnyerése a diákok munkakedvét fellendíti, az iskola pedig nyilvános elismerést kap az európai együttműködési munkában tanúsított igényességéről és nyitottságáról.

A Nemzeti Minősített eTwinning Projekt címet minden országban a Nemzeti Szolgáltatópontok (NSS - National Support Service) ítélhetik meg a pályázó iskoláknak. Az Európai Minősített eTwinning Projekt címet pedig a Központi Szolgáltatópont (EUN) ítélheti oda az olyan projektekben résztvevő iskoláknak,

  • amelyet legalább két Nemzeti Szolgáltatópont jelöl az Európai Minősített eTwinning Projekt címre egy előszűrési folyamat után.
  • amelynek legalább két partnere elnyerte már a Nemzeti Minősített eTwinning Projekt címet.

Az Európai Minősített eTwinning Projekt címet évente egy alkalommal ítéli oda a szakmai zsűri.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2014-ben 16 magyar projekt nyerte el az Európai Minősített eTwinning Projekt címet. Reméljük, hogy az Európai eTwinning Díjak versenyen is sikeren szerepelnek majd projektjeink.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek