e3: eTwinning együttműködések – evolúció 2016 nyertesei
2016/10/03 15:16
2772 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Magyarországi Szolgáltatópontja igyekszik minden segítséget megadni a pedagógusoknak sikeres együttműködések kialakításához, projektek megvalósításához. Az e3: eTwinning együttműködések – evolúció projekt 2012-ben indult először, azóta évről évre megismételjük. A pályázat nyertesei különböző témájú szakmai workshopokon, akkreditált pedagógus-továbbképzéseken vehettek részt, és személyes segítséget is kaptak.

A projekt zárásaként lehetőséget biztosítottunk arra, hogy a 2016. szeptember 29-október 1. között zajló, budapesti nemzetközi szakmai továbbképző és projektpartner kereső találkozó keretében akár el is indíthassák projektjüket, valamint a rendezvény zárásaként az e3 2016 díjazottjait is kihirdettük. 

Az e3: eTwinning együttműködések – evolúció 2016 pályázat keretében:

A jövő ígérete címet nyerte a Kalandozások Ruminivel című projekt – Balássy Dávid, Nagykovácsi Általános Iskola

Az Innovatív ötlet címet nyerte a Tudóspalánták társasjátéka című projekt – Hédi Katalin Baji Szt. I. Német Nemzetiségi Ált. Iskola Fekete Lajos Tardosi Szlovák Nemzetiségi Tagintézménye

Különdíjat nyert a Quo vadis?! – Excursion day című projekt – Kovács Zoltán Zsolt, Simion Bărnuțiu Főgimnázium (Szilágysomlyó)

Az év csapata címet nyerte a KEresS, JÁtssz, Repülj! című projekt – Erdélyiné Kovács Erzsébet, Kupóné Lénárt Mónika, Sávai-Viola Erika, Zsisku Viktória, Kesjár Csaba Általános Iskola (Budaörs)

Az év e3-as projektje címet nyerte a Kis emberek a Föld körül című projekt – Mosonyi Györgyné, Cseréné Marczal Zsuzsanna, Kovács Tiborné, Nagy Rita, Győrikné Kargl Mária, Perkátai Általános Művelődési Központ Szivárvány Óvoda és a TörtÉNelem, TörtéNETek – hiStory.net című projekt – Gacsó Viktória, Csongrádi Tamás, BGSzC Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakközépiskolája (Budapest)

kisemberek Kis emberek a Föld körül

tortenelem229 TörtÉNelem, TörtéNETek

Szeretettel gratulálunk minden résztvevőnek és díjazottnak!
eTwinning Magyarországi Szolgáltató Pont munkatársai

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek