Felmérés oktatásban dolgozók mobilitási programjához
2012/05/10 10:13
1153 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Európai Bizottság Oktatási és Kulturális Főigazgatósága megbízásából az Ecorys kutató intézet (www.ecorys.com) megvalósíthatósági tanulmányt készít a pedagógusok és egyéb iskolai/óvodai munkatársak hosszú távú mobilitását célzó új Európai Uniós program elindításához.

A hosszú távú (több mint 6 hetes) csereprogramok számtalan gyakorlati és pénzügyi kihívás elé állítják a résztvevőket, éppen ezért az a cél, hogy minél szélesebb körben szerezzenek információt Európa-szerte a szakemberek véleményéről, meglátásairól.

A szervezők arra kérnek minden pedagógust és oktatási intézményben dolgozó szakembert, hogy egy rövid kérdőív kitöltésével segítse munkájukat egy esetleges hosszú távú mobilitási program kidolgozásához. A kérdőív 2012. júliusáig lesz elérhető, kitöltése 10-15 percet vesz igénybe. Az oldal angol, német, spanyol, francia, olasz és lengyel nyelven érhető el ide kattintva.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek