Finn, német és mediterrán országok tanárai az őszi projektpartner-kereső találkozón
2011/04/19 00:00
1452 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Lezárult a szavazás a projektpartner-kereső találkozókra meghívandó országokkal kapcsolatban. A legtöbb szavazatot holtversenyben az Egyesült Királyság és Finnország kapta, a második Ausztria lett, a harmadik helyen pedig - ismét csak holtversenyben - Németország, Málta, Spanyolország és Olaszország végzett.

Terveink szerint 2011 májusában Magyarország is részt vesz Pozsonyban egy olyan regionális partner-kereső találkozón, ahol brit és osztrák tanárok megjelennek majd, ezért elsősorban a többi dobogós országgal vesszük fel a kapcsolatot a 2011 szeptemberében Magyarországon megrendezendő eseménnyel kapcsolatban. A pályázati feltételekről, lehetőségekről és a részt vevő országok listájáról honlapunkon és hírleveleinkből tájékozódhatnak majd.

Köszönjük mindenkinek, aki szavazott, és reméljük, minél többen találnak partnert jövőbeli, vagy meglevő projektjeikhez az általunk szervezett találkozókon idén is.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek