Hogyan használjam a TestvérTeret?
Bodnár Gabriella
2010/01/04 11:58
1054 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
Az eTwinning TestvérTér használatát demonstráló útmutatók - általános bemutatások és részletes gyakorlati ismertetők - segítenek, hogy a lehető legjobban ki tudja használni a munkafelület adta lehetőségeket. Cikkünkben megtalálhatók a legfrissebb útmutatók, melyek már elérhetőek magyarul, illetve az eTwinning program valamennyi hivatalos nyelvén. Böngéssze végig, és ha további kérdése lenne, forduljon hozzánk!

2009 szeptemberétől az újonnan regisztrált projektek résztvevői már a megújult TestvérTeret (a regisztrált eTwinning projektek számára elérhető internetes együttműködési felületet) használhatják projektmunkájukhoz. Az alábbi linkeken elérhető útmutatók némelyike bevezető jellegű áttekintést nyújt az eTwinning TestvérTérről, míg mások gyakorlati segítséggel szolgálnak az interaktív munkafelület használatához.

Forrás

  • etwinning.net

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek