Hogyan regisztráljak? - Tippek a kezdetekhez
Bodnár Gabriella
2009/10/01 10:43
1873 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
Az eTwinninghez egyszerű csatlakozni, nem szükséges hosszú és bonyolult adatlapokat kitölteni. A központi portálon először is regisztrálnia kell saját magát, illetve az iskoláját. Az űrlapon a saját, és az iskolája adatai mellett a projektötletét is össze kell foglalnia néhány mondatban. Ha ezzel megvan a személyes munkafelületére belépve nekivághat a partnerkeresésnek. Cikkünkben most részletesen bemutatjuk a regisztrációs folyamat lépéseit.

1. lépés: Az etwinning.net oldalon kattintson a sárga „Regisztráció” gombra.

2. lépés: Látni fog egy elő-regisztrációs ablakot, ahová néhány személyes adatot kell megadnia. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Figyeljen, hogy pontosan adja meg az e-mail címét és a kívánt felhasználónevet és jelszót. Az "Elküldésre" kattintva a megadott e-mail címre kapni fog egy levelet az info@etwinning.net címről. Ebben a levélben talál egy linket, amelyre kattintva folytathatja a regisztrációt. (Amennyiben a link nem aktív, másolja be a böngészőjébe.)

3. lépés: Itt adhatja meg az iskolája adatait, illetve leírhatja projektötletét. Ha az iskolája már regisztrálva van az eTwinningben, ne regisztrálja újra. Az oldalon ország, régió és város szerint kilistázhatja a már bennlévő iskolákat. Amennyiben az Öné nincs köztük, akkor regisztrálhatja azt az „Új iskola regisztrálása” gombra kattintva.

4. lépés: Ha a fenti három lépést végigcsinálta, akkor készen is van a regisztrációval. Mostantól felhasználónevével és jelszavával az etwinning.net oldalról bármikor elérheti a személyes munkafelületét.

Jó munkát kívánunk!

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek