Idén is, veled, ugyanitt
2013/06/10 14:44
2012 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A gyömrői Weöres Sándor Általános Iskola eTwinninges csapata idén is készül az eTwinning Versenyre. Tavaly szép eredménnyel végeztek, és már nagyon várják az újabb megmérettetést. Addig is itt vannak a szép emlékek és élmények, melyeket sok szeretettel osztanak meg a nyertes csapat tagjai.

Németh_Kati

Iskolánk, a gyömrői Weöres Sándor Általános Iskola évek óta aktív részese az eTwinning programnak. Közös elhatározással döntöttünk úgy, hogy pályázunk a 2012-es Országos eTwinning Versenyre az Öko matek projektünkkel. Csapatunk három évfolyamból tevődik össze, ötödikesek, hatodikosok és hetedikesek részvételével. Az eseményt hosszú tervezgetés, szervezés, próbák előzték meg.

2012. október 18-án reggel autóbusz jött értünk és szállított bennünket a színhelyre. A verseny kétnapos volt, tehát úgy készültünk, hogy egy éjszakát szállodában fogunk tölteni. Mindenki nagyon izgatottan, felvillanyozva húzta a kis bőröndjét.

A verseny fontos része volt a projektek bemutatása. Nagyon színvonalas előadásokat hallottunk, csak ámultunk társaink elvégzett munkája láttán. Sok megvalósítható, és a mi munkánkat is színesítő ötlettel gyarapodtunk a bemutatók végére. A zsűri nehezen tudott dönteni, mi pedig lélegzet visszatartva vártuk az eredményhirdetést.

Második helyezést értünk el, így örömmámorban, csillogó szemmel vettük át a díjat. A vacsora után egy nagyot sétáltunk, aludni alig tudtunk, mert már nagyon vártuk a másnapi ígéretes napot. Pénteken az Eleven parkba mentünk, ahol sok fantasztikus játék, ugráló vár, csúszda, mászó fal, kalandpálya és aktív játékprogramok vártak. Megleptek bennünket egy bűvész produkcióval is, amely mindenkit elkápráztatott. Akik elfáradtak, arc- és testfestést, kreatív játékokat, társasjátékokat próbálhattak ki, majd színes képeslapot készítettek vagy gyöngyöt fűzhettek pihenésképpen. Egész nap élvezhettük a csodás és szórakoztató programokat. A nap során „terülj-terülj asztalkám” várta azokat, akik megéheztek vagy megszomjaztak. Délután 4 órakor ismét autóbusz jött értünk és hazavitt bennünket.

Az úton sokszor kérdeztük tanárnőnket: Kati néni, ugye jövőre is itt leszünk?

KÖSZÖNJÜK, ETWINNING EZT A CSODÁS NAPOT!

A gyömrői Weöres Sándor Általános Iskola eTwinning csapatának képviselői:

Márkus János, Gáspár Olivér, Lázár Kiss Szabolcs, Kovács Éva, Zahora Hanna, Szentprónai Lili, Acsai Zsófia, Szuromi Eszter, Berényi Boglárka, Tóth Bernadett, Kirchhof Sándor és Schmidt Krisztián

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek