Írjon Ön is a 2010-es eTwinning könyvbe
Bodnár Gabriella
2010/05/04 16:04
922 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
Az eTwinning csapata már dolgozik a 2010-es eTwinning könyvön, és szükségük van az Önök segítségére! Az idei könyv középpontjában a tanárok állnak: milyen tapasztalatokat szereztek, milyen kihívásokkal találkoztak, és milyen eredményeket értek el. Mivel az eTwinning az európai iskolák közössége, természetes, hogy a legérdekesebb dolgokat maguktól a közösség tagjaitól tudhatjuk meg.

Az idei eTwinning könyv fő célja tehát a tanárok nézőpontjából megvizsgálni az eTwinning programot. Ezért arra szeretnénk ösztönözni az eTwinning program regisztrált résztvevőit, hogy felhívásunkra válaszolva jelezzék, ha szeretnének részt venni az idei eTwinning kézikönyv fejezeteinek megírásában!

Az eTwinning csapata az alábbi témákkal kapcsolatban várja a program résztvevőinek gondolatait:

  • Részvétel az eTwinning programban
  • Az eTwinning megvalósítása a gyakorlatban
  • Tapasztalatok az eTwinning közösségével kapcsolatban
  • Saját eTwinning projektjeim
  • Az eTwinning és a szakmai fejlődés
  • eTwinning – személyes hatások

Hogyan lehet szerző?

Jelentkezzen be személyes eTwinning munkafelületére. A személyes munkafelület főoldalán egy értesítést talál, mely tartalmazza a jelentkezési lapra mutató hivatkozást.

Az eTwinning program regisztrált résztvevői mostantól legkésőbb 2010. május 15-éig válaszolhatnak a felhívásra. Az eTwinning csapata május 15. után felveszi a kapcsolatot néhány kiválasztott jelentkezővel, akik ez után elküldhetik a könyvbe szánt műveiket. Segítségüket előre is köszönjük, és alig várjuk, hogy megismerjük az Önök gondolatait!

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek