“IV Encuentro eTwinning de profesores en castellano”
2014/09/29 13:15
1683 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Spanyol nyelven szeretne eTwinning projektet indítani? – Találja meg projektpartnerét a madridi továbbképző és partnereső találkozón novemberben!

madrid

Az eTwinning Spanyolországi Szolgáltatópontja partnerkereső találkozót és szakmai továbbképzést szervez 2014. november 13-15. között Madridban (Spanyolország).

A találkozóra olyan középiskolában tanító pedagógusok jelentkezését várjuk elsősorban, akiknek spanyol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt, az eTwinning program megismerését, valamint akik kifejezetten spanyol nyelven szeretnének eTwinning projektet indítani, szabadon választott témában.

A három napos találkozó kiemelt célja, hogy új projektek induljanak spanyol nyelven, emellett számos IKT, és web2.0-ás eszközt is megismerhetnek a résztvevők, valamint gyakorlati útmutatás kapnak az eTwinning projektek tervezéséhez, indításához.

A találkozón való részvételt és költségeit (szállás, ellátás, utazás) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

A találkozóra kezdő és az eTwinning programban már jártas kollégákat is sok szeretettel várunk.

Jelentkezni magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid magyar nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2014. október 19-én éjfélig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portál „Együttműködések” menüpontjából elérhető Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek