Vizuális- és esszépályázatok
2015/11/10 15:13
4535 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Mint bizonyára mindenki tisztában van vele, a napról napra egyre népszerűbb eTwinning program idén töltötte be 10. születésnapját, ebből az alkalomból tavasszal rajz- és selfiekampánnyal ünnepeltünk. Szeretnénk bejelenteni, hogy az ünnepi év keretében most őszi kampányunkat is elindítjuk, amelyre többféle pályázati lehetőségeket kínálunk eTwinningező pedagógusoknak és a tanulóknak is.

etw10

Pedagógusoknak

  1. Egy frappáns, fél-egy perc hosszúságú beszámoló videó készítése eTwinning tapasztalatairól, például, hogy milyen segítséget nyújtott szakmai fejlődése terén a program (pedagógusoktól), szélesedett-e általa a látókörük, milyennek tartják az eTwinning-közösséget, milyen érzés ennek tagjának lenni, melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok az eTwinning-ben töltött pályafutása alatt.
  2. Pozitív hangvételű, konstruktív, ötletes, humoros történeteket nemcsak videón várunk, hanem esszé formájában is lehet pályázni, ahol szabadjára lehet engedni a felmerülő, szerteágazó gondolatokat.

Diákoknak

  1. Egy frappáns, fél-egy perc hosszúságú beszámoló videó készítése eTwinning tapasztalatairól, például, hogy milyen érzés a közösség tagjának lenni, melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok az eTwinningben töltött idő alatt.
  2. Esszé formájában is lehet pályázni, ahol szabadjára lehet engedni az eTwinninghez kapcsolódó szerteágazó gondolatokat.
  3. A vizuális intelligencia megcsillogtatására örömmel vennénk saját készítésű, hagyományos technikával vagy digitálisan előállított képeslapokat, posztereket.

Az elkészült alkotásokról, úgymint a képeslapokról, poszterekről, esszékről jó minőségű (nagy felbontású) fényképet vagy szkennelt képet kérünk abból a célból, hogy a kampány záró szakaszában egy digitális fotókönyvben megjelenhessenek, amit megosztunk Önökkel/veletek.
A pályamunkák benyújtása után Facebook oldalunkon megosztjuk az alkotásokat, és közönségdíjat adunk kategóriánként a legtöbb like-okat begyűjtő művek alkotóinak, valamint az eTwinning szakmai zsűrije által díjazottak is ajándéktárgyakban részesülnek.*
A díjakat a zsűri korosztályi bontásban fogja odaítélni:

  1. korosztály: óvoda, kisiskola (1-4. osztály)
  2. általános iskola felső tagozat
  3. középiskola
  4. pedagógusok

A pályázatokat az etwinning@educatio.hu e-mail címre várjuk november 20-án 14.00 óráig.

A kampány keretében érdemes figyelemmel kísérni Facebook oldalunkat, mert meglepetésekkel készülünk az egész esemény alatt.

*A nyereményjátékot az Educatio a http://www.etwinning.hu oldalon és a https://www.facebook.com/etwinninghu Facebook oldalán népszerűsíti, a játékosok a pályázat beküldésével hozzájárulnak, hogy a beküldött fotókat az Educatio felhasználja, az alábbi felületeken közzétegye: http://www.etwinning.hu, https://www.facebook.com/etwinninghu

A nyereményjátékban részt vevők feltétel nélkül beleegyeznek abba, hogy személyes adataikat az Educatio a nyereményjátékban való részvétel céljából, és a cél megvalósulásához szükséges ideig felhasználja és kezelje.

Az Educatio a játékosok személyes adatait rögzíti, azokat bizalmasan kezeli, és csak a nyereményjátékban foglalt kötelezettségeinek teljesítéséhez használja fel. A játékosok személyes adatait harmadik személynek kizárólag a nyeremény átadása, vagy eljuttatása céljából adja át.

A nyereményjátékban az EDUCATIO munkatársai és a Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben az Educatio tudomására jut, a nyereményjátékból jogosult kizárni azt a játékost, aki nem felel meg a jelen Szabályzatban leírtaknak.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek