Művészet és kultúra az eTwinning programban – görögországi szakmai továbbképző találkozó októberben
2014/08/29 13:49
2050 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Görögországi Szolgáltatópontja partnerkereső találkozót és szakmai továbbképzést szervez 2014. október 2. és 4. között Korfun (Görögország).

korfu

A találkozóra olyan 6−16 éves korosztályt tanító, művészeti tárgyakat (pl.: ének-zene, rajz és vizuális kultúra, dráma) oktató pedagógusok jelentkezését várjuk elsősorban, akiknek angol nyelvtudása (társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt és az eTwinning program megismerését.

A három napos találkozó kiemelt témája a művészet és kultúra az eTwinning programban lesz, emellett számos IKT, és web2.0-es eszközt ismerhetnek meg a résztvevők, valamint gyakorlati útmutatás kapnak az eTwinning projektek tervezéséhez, indításához.

A találkozón való részvételt és költségeit (szállás, ellátás, utazás) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

A találkozóra kezdő és az eTwinning programban már jártas kollégákat is sok szeretettel várunk.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlet leírással (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2014. szeptember 7-én éjfélig.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek