Online eTwinning Schools Konferencia!
2024/05/25 20:19
418 megtekintés

2024. május 29-én kezdődik és május 31-ig tart az eTwinning Iskolák online konferenciája, az eTwinning Központi Szolgáltató Pont (CSS) szervezésében, melynek témája: Students in eTwinning Schools as agents of change (Az eTwinning iskolák diákjai a változás előmozdítói)

eiskolak Az esemény online kerül megrendezésre, a konferencia nyelve: angol

Az online eTwinning Iskolák Konferencia 1. napján, május 29-én, szerdán 15:00 órakor az online közvetítésbe bárki bekapcsolódhat ezen a linken.

A tanulók iskolai szerepvállalásának fontosságára reagálva a konferencia a tanulókra, mint a változás közvetítőire összpontosít. Azzal, hogy elismerjük a diákokat oktatási pályájuk főszereplőiként, célunk annak feltárása, hogy a tanulók felhatalmazása miként javíthatja nemcsak jólétüket, hanem oktatási közösségeink általános minőségét is.

Az eTwinning Iskolák arról ismertek, hogy elkötelezettek a tanulók előtérbe helyezésében, ideális terekként szolgálnak ennek a megközelítésnek a támogatására. A tanulók támogatása abban, hogy saját oktatási útjuk főszereplőjévé váljanak, kulcsfontosságú eleme az eTwinning Iskolák küldetésnyilatkozatának.

Az eTwinning Iskolák éves konferenciája olyan megbeszélések kiindulópontjaként szolgál, ahol az oktatók összejönnek, hogy megtervezzék és támogassák a diákközpontú megközelítést.

Fedezzünk fel új ötleteket, osszuk meg a bevált gyakorlatokat, és dolgozzunk egy olyan jövőért, amelyben az oktatás minden diák számára átalakító élményt jelent.

Forrás: www.etwinning.hu

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek