Partnerkeresés az Éves eTwinning Konferencián!
2011/02/18 00:00
625 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Bizonyára már mindannyian tudnak arról, hogy 2011. március 31. és április 2. között házigazdaként látjuk vendégül az eTwinning éves konferenciáját. Személyes részvételt természetesen csak néhány kollégának tudunk biztosítani, de projektterveivel, bemutatkozásával mindenki részt vehet a rendezvény három napján.

A konferencia immár visszatérő sajátossága, hogy különböző témájú standokon mutatjuk be az éppen zajló projekteket vagy elindulni vágyó ötleteket. Ha Önök is szeretnének ilyen módon megjelenni a konferencián iskolájuk és projektötletük bemutatásával, szeretnének partnert találni a mintegy 500 európai tanár kolléga közül, akkor nem kell mást tenniük, mint 2011. március 28-ig a 1121 Budapest, Maros utca 19-21. alatti címünkre beküldeni az iskolájukat, magukat, projektötletüket bemutató anyagokat. A borítékon tüntessék fel az „eTwinning” jeligét.

Leginkább olyan projektötletek jelentkezését várjuk, melyek az Európai Év témájához kapcsolódóan az önkéntességgel foglalkoznak – ezeket az anyagokat külön standon állítjuk ki, de természetesen minden projektötletet szívesen fogadunk.

Arra is lehetőség van, hogy csak e-mailben mutassák be magukat illetve projektötletüket röviden (a projekt leendő nyelvén) és adják meg elérhetőségeiket. Az így összegyűjtött adatokat is kihelyezzük majd a konferencia partnerkeresési felületeire, így az ottani tanárok kapcsolatba léphetnek majd Önökkel a rendezvény után. (Az e-mail cím megadása ezért erősen ajánlott.) Kérjük, hogy az e-maileket is 2011. március 28-án reggel 9 óráig küldjék el a tvergyak.klaudia@educatio.hu címre. Mindenképpen ajánljuk a figyelmükbe a fenti lehetőséget, mert nagyon hatékony partnerkeresési forma!

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek