Hogyan találjunk eTwinning projektpartnert 5 lépésben?
2012/07/24 08:00
2228 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Egy eTwinning projekt előkészítése, indítása és megvalósítása során számos megoldandó problémával, nehézséggel találkozhatnak az Európai Unió tanárai. Az egyik ilyen gyakran felmerülő, a projekt eredményességét is befolyásoló tényező a megfelelő partner keresése, és megtalálása.

Hogyan mutathatjuk be magunkat, és tanári munkánkat? Hogyan tájékozódhatunk más kollégák projektindítási szándékáról? Hogyan találhatunk olyan projektet, amelyhez csatlakozhatunk, illetve hogyan találhatunk saját ötleteink megvalósításához társakat? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ Európa számos országában tanárkollégáink.

Az eTwinning portál az eszközeivel, a CSS és az NSS-ek munkatársai személyesen is igyekeznek, akár személyre szólóan is segítséget nyújtani az „eTwinningező” tanároknak.  A svájci szolgáltató pont megosztott egy dokumentumot, mely egy ötletbörze eredményét foglalja össze, igyekezve segítséget nyújtani a fenti problémák megoldásához.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek