Sikeres eTwinning Tábor Görögországban
Lénárt Ágnes
2009/05/19 16:56
1953 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
Tizenegy ország diákjai és tanárai töltöttek el együtt négy napot egy napsütötte görögországi helyszínen az eTwinning programban végzett kiváló munkájuk jutalmaként. A táborba az eTwinning Díjak 2009 verseny díjazottjai utazhattak, köztük a nyíregyházi Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátó-ipari, Idegenforgalmi Szakközépiskola diákjai, akik a The Pizza Business Across Europe projektjükkel nyerték el a díjat.

Április 21. és 25. között az eTwinning Díjak 2009 verseny győztesei a görögországi Nea Moudaniában személyesen találkozhattak projektpartnereikkel, és új barátságokat is kötöttek. A részt vevő tanárok és diákok Írországból, Svédországból, Szlovákia, Csehország, Franciaországból, Spanyolországból, Olaszországból, Romániából, Magyarországról, Portugáliából és Lettországból érkeztek a táborba.

A tábor résztvevői különböző műhelyeken és szabadtéri programokon vettek részt, hagyományos táncokat és énekeket tanultak, előadásokat hallgattak meg, és remekül érezték magukat! A 2009-es eTwinning Tábor blogja (melyen rengeteg kép és videó is megtekinthető) részletesen beszámol a tábor minden eseményéről.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek