Szabadtéri tevékenységek az eTwinning projektekben - törökországi szakmai továbbképző találkozó májusban
2014/03/26 14:25
1095 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning Török Szolgáltatópontja partnerkereső találkozót és szakmai továbbképzést szervez 2014. május 21. és 23. között Isztambulban (Törökország).

istambul

A találkozóra olyan 11-15 éves korosztályt tanító pedagógusok jelentkezését várjuk elsősorban, akiknek angol nyelvtudása (társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való részvételt és az eTwinning program megismerését.

A három napos találkozó kiemelt témája a Szabadtéri tevékenységek beépítése eTwinning projektekbe lesz, emellett számos IKT, és web2.0-ás eszközt ismerhetnek meg a résztvevők, valamint gyakorlati útmutatás kapnak a projektek tervezéséhez, indításához.

A találkozón való részvételt és költségeit (szállás, ellátás, utazás) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

A találkozóra kezdő és az eTwinning programban már jártas kollégákat is sok szeretettel várunk.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid projektötlettel (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2014. április 7-én déli 12 óráig.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek