Születésnapi nyereményjáték - eredményhirdetés
Bodnár Gabriella
2010/06/17 16:10
1559 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
Az eTwinning ötödik születésnapja alkalmából nyereményjátékot hirdettünk a vállalkozó kedvű diákok és tanáraik számára. A feladat az évfordulóhoz kapcsolódó alkotások készítése volt, a pályázók küldhettek rajzot, videót, fotót, bármilyen saját készítésű alkotást "Az Én eTwinningem" kategóriában. A beérkezett anyagok közül egy kisfilm és egy diákok által rajzolt album lett a győztes.

eTwinning album

Az Én eTwinningem! felhívás keretében a diákokon volt a sor, hogy megmutassák mit jelent számukra az eTwinning. Saját szemszögükből írták le, rajzolták meg, vagy mesélték el fotókon. A nyertes alkotás Szegedről a Madách Imre Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolából érkezett. Nagy Adrienn tanárnő és csapata egy eTwinning albumot készítettek, amelyben minden oldalon más-más diák írta és rajzolta le, mit jelent számára az eTwinning. Ezen kívül elkészítették az eTwinning logóban szereplő kék és sárga figurákat, valamint frappáns fotógalériát készítettek magukról és a projektjükről, valamint az eTwinning születésnapi eseményekről.

eTwinning dal - videó

A másik nyertes alkotás, egy kisfilm volt, ami szintén Szegedről érkezett hozzánk. Kiss Mónika és az Orczy István Általános Iskola csapata projektpartnereikkel közösen írtak dalt az eTwinning születésnapja alkalmából, amelyet minden ország diákjai a saját anyanyelvükön énekelnek el a videón.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk, nyereményüket, az eTwinninges ajándékcsomagokat postán kapják majd meg.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek