Törökországi utat nyert az 1055. eTwinningező
Bodnár Gabriella
2010/06/17 14:12
929 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
Az elmúlt időszakban jócskán ezer felé emelkedett a magyarországi regisztrált tanárok száma. Mint azt korábban meghirdettük a Magyarországi Szolgáltatópont külföldi utazással jutalmazza azt, aki 1055.-ként csatlakozott az eTwinninghez. Nyertesünk a zsombói Kós Károly Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény egyik tanára, aki szeptemberben Isztambulba utazhat majd.

Nyertesünk Becherer Anikó német szakos tanár, aki május végén csatlakozott az eTwinninghez. Nyereménye, hogy szeptember 16. és 18. között soron kívül részt vehet a törökországi projektpartner-kereső találkozón. Az isztambuli találkozó célja, hogy a résztvevők hasznos tippeket és tanácsokat kapjanak a nemzetközi munkához, megismerkedjenek az eTwinning felületeivel, azok használatával és nem utolsó sorban hasznos kapcsolatokra tegyenek szert.

A találkozóra Anikón kívül Magyarországról még két tanár utazhat el, jelentkezni angol nyelvű fényképes önéletrajzzal, és - lehetőleg - szintén angol nyelvű projektötlet leírással lehet a tvergyak.klaudia@educatio.hu e-mail címen.

Mindhármuk utazását a Nemzeti Szolgáltatópont szervezi és a felmerülő utazási és szállásköltségeket teljes egészében állja.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek