Üdvözöljük a 2000. magyarországi eTwinningezőt!
2013/10/07 08:00
881 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Sok szeretettel üdvözöljük a 2000. magyarországi eTwinningezőt, Kampós Andrást, az Eötvös József Gimnázium pedagógusát, aki Comenius projektje sikeres lebonyolításához regisztrált, és dán, osztrák, német valamint cseh partnerintézményekkel tervezi megvalósítani a projektet.

communication_person

A 2005-ben indított eTwinning program mára több mint 212 000 regisztrált taggal Európa legnagyobb tanári közösségévé nőtte ki magát. A program számos lehetőséget biztosít résztvevőinek az együttműködési projektmunkára, a közösségi hálózatépítésre és a folyamatos szakmai fejlődésre.

Reméljük, hogy a továbbiakban is gyümölcsöző és tartalmas élményekben lesz részük az eTwinning programban résztvevőknek, sok új és érdekes projekt indul.

Köszönjük mindannyiuknak, hogy csatlakoztak közösségünkhöz, sikeres eTwinningezést és jó munkát kívánunk minden kedves kollégának!

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek