Újabb segítség a TestvérTérhez
Bodnár Gabriella
2009/11/04 11:04
856 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
A megújult TestvérTér elindításához kapcsolódva mostantól elérhető egy új GYIK, amely segítséget nyújt az eTwinning program résztvevőinek új projektjeik lebonyolításához. Az új felület bevezetése technikai nehézségeket okozhat az eTwinning program résztvevőinek. Ezért Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) a TestvérTérről címmel összeállítottunk egy kérdés-válasz gyűjteményt, mely segítséget nyújthat a tanároknak a kezdeti nehézségek leküzdésében.

A TestvérTér átalakult, új eszközöket tartalmazó verziója szeptemberben vált elérhetővé az eTwinning projektekben részt vevő tanárok és diákok számára. A szeptember 1-je után jóváhagyott projektek résztvevői már az új felület segítségével dolgozhatnak.

Természetesen tudatában vagyunk annak, hogy az új felület bevezetése technikai nehézségeket okozhat az eTwinning program résztvevőinek. Ezért Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) a TestvérTérről címmel összeállítottunk egy kérdés-válasz gyűjteményt, mely segítséget nyújthat a tanároknak a kezdeti nehézségek leküzdésében. A GYIK egyelőre csak angol nyelven érhető el, de már nem kell sokat várni a magyar fordításig.

A GYIK mellett a közeljövőben elérhető lesz egy részletes útmutató. Addig is köszönjük az eTwinning program minden résztvevőjének támogatását és türelmét! Reméljük a lehető leghamarabb sikerül megoldanunk az új felület bevezetéséhez kapcsolódó technikai nehézségeket.

eTwinning info

Bemutatkoznak az eTwinning nagykövetek Az eTwinning program magyarországi képviseletében nyolc nagykövet segíti az érdeklődők munkáját.
eTwinning Nagykövetek csoport a Közösségben Moderált csoport a szakmai közönség számára.
eTwinning HelpDesk A csoport célja, hogy szakmai, technikai segítséget nyújtson az eTwinning program résztvevőinek.
e3 A projekt célja egy eTwinning Pedagógiai Műhely létrehozása, ahol a résztvevők egy projektötlet kidolgozásán munkálkodnak.

Untitled Document

Info és elérhetőségek