<19 Szabadfogású kreatív számítógépverseny
2015/09/30 09:11
566 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ ismét meghirdeti a Szabadfogású Számítógép versenyt, amelyre számítógéppel készült kreatív, önálló alkotásokkal nevezhetnek 19 év alatti fiatalok.

19

A verseny 12 éves múltra tekint vissza, és többek között olyan felfedezettjei vannak, mint az Időkép csapata, amely mára az egyik leglátogatottabb időjárás-előrejelző weboldallá vált. A szervezők célja, hogy a fiatalok számítógéppel készült alkotásai vagy fejlesztései ne maradjanak eldugva saját mappáikban. Ami néha még a szülők számára is érthetetlen és felesleges időtöltésnek tűnik a gép előtt, az sok esetben a közösség számára hasznos és érdekes végeredményt hordozhat.

A műveket a szervezők 2015. október 19. éjfélig várják, nevezni a verseny.c3.hu oldalon lehet

Erre a versenyre bármilyen saját munkát el lehet küldeni, ami számítógéppel készült. Lehet az rajz, animáció, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, vagy bármilyen informatikai megoldás. A versenyen lehet indulni egyénileg vagy csapatban és nevezhetnek itthonról, valamint a határon túlról egyaránt.

A beérkező műveket informatikusokból, művészekből, zenészekből, korábbi versenyzőkből és tanárokból álló zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt alkotásokat nagyszabású kiállítást kertében láthatja a nagyközönség december elején az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben.

A nyilvános bemutatkozási lehetőség mellett a verseny támogatóinak köszönhetően nagy értékű nyereményeket is kapnak a nyertesek: ösztöndíjat, notebookot, mobiltelefont és további értékes ajándékokat.

További információ: Fernezelyi Márton, projektvezető

e-mail: marci@c3.hu, mobil: 06 30 248 8299

Honlap: verseny.c3.hu

Forrás.