A magyar képesítési keretrendszer bevezetése – Szakmai konzultációval egybekötött konferencia
2015/04/27 08:25
491 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Oktatási Hivatal MKKR Nemzeti Koordinációs Pontja felkérésére a Tempus Közalapítvány a társadalmi konzultációt elősegítő konferenciát szervez a Magyar Képesítési Keretrendszer bevezetéséről.

conference-

A konferencia célja elsődlegesen a hazai oktatási, munkaerő-piaci szereplők és társadalmi partnerek tájékoztatása és a további fejlesztési feladatok tudatosítása. Az MKKR és további kapcsolódó eszközök megfelelő alkalmazásának, használatba vételének előfeltétele – az eredeti célok mentén – a tanulási eredmények alapú gondolkodás általánossá válása és beépülése a képzésfejlesztési és oktatási, értékelési folyamatokba.

Ennek érdekében a konferencián elhangzó helyzetfeltáró és szemléletformáló előadásokat a résztvevők bevonására építő konzultatív délutáni műhelyek követik, melyek a programban felvázolt kérdések mélyebb megértését, megvitatását, és nem utolsósorban a felek közti bizalomépítést szolgálják az MKKR bevezetése iránti.

A konferencia hivatalos nyelve magyar, az angol előadás alatt szinkrontolmácsolást biztosítunk. A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.

Helyszín:
MOM Kulturális Központ
Csörsz u. 18.
Térkép

Időpont: 2015. május 06.

Szakmai program.