A Reál Osztálykasszából jut mindenkinek
Varga Szilvia
2010/09/07 10:29
984 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
A Reál üzlethálózat a tavalyi évben elindította általános iskolák osztálykirándulását támogató programját, amely eddig hatvan osztály kirándulását segítette. A Reál Osztálykassza összege idén 15 000 000 Ft-ra bővült, amelyből minden pályázó osztály garantáltan részesül. Kérjük, olvassa végig figyelmesen tájékoztatásunkat, hogy az idei tanévben még több élmény jusson az Ön osztályába járó gyermekeknek!

Mit kell tenni az iskoláknak?

Ahhoz, hogy az Ön osztályait is támogathassuk, nem kell mást tenniük, mint mihamarabb jelentkezni pályázatunkra és szorgalmasan gyűjteni a Reál márkatermékek csomagolásán lévő forgalmazói feliratokat. 

Ez annyit jelent, hogy amennyiben Ön, vagy a diákok családjai járnak Reál Élelmiszer vagy ReálPONT üzletbe vásárolni, mostantól ne dobják ki a Reál márkatermékek csomagolását, hanem vágják ki és gyűjtsék az azon található "Forgalmazza: Reál Hungária Élelmiszer Kft..." feliratotszeptember 15. és december 31. között.

A nyeremény

A 15 000 000 Ft-os Reál osztálykassza az összegyűjtött forgalmazói feliratok függvényében arányosan kerül szétosztásra a pályázó osztályok között: tehát minden pályázó osztály garantáltan kap támogatást a pályázati alapból.

A garantált támogatások mellett idén négy különdíjat is kisorsolunk a pályázók között, ami az elnyert támogatásokon felül a szerencsés osztályoknak további 250 000 Ft-ot jelent.

Érdemes tehát minél több osztállyal pályázni, hiszen minden pályázó osztály részesül a támogatásból.

A programmal kapcsolatban részletes tájékoztatást kaphatnak a (1) 456-1235-ös telefonszámon és a Reál Hungária Élelmiszer Kft. honlapján .