A School Education Gateway projekt felmérése a kritikus gondolkodásról és a médiáról
2016/04/04 16:00
1105 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A kritikus gondolkodásra való készség nélkülözhetetlen a tanulás minden területén, beleértve „a tanulás elsajátítása” kulcskompetencia fejlesztését is.

school-education

Erre a kulcskompetenciára minden polgárnak szüksége van az egész életen át tartó tanulásnak mind a személyes élete, mind a szakmai pályafutása terén történő sikeres megvalósításához.

Mi az oktatási közösség véleménye arról, hogy miért és hogyan fejlesszük diákjaink kritikus gondolkodását a média tekintetében, illetve a média felhasználásán keresztül? Kérjük, segítsen választ találni erre a kérdésre azzal, hogy kitölti ezt a rövid felmérést erről a kulcsfontosságú 21. századi készségről!

Ezen a linken érheti el a felmérést:

Mi az EUSurvey?

Az EUSurvey egy online felméréskészítő rendszer, melynek segítségével a nyilvánosságnak szóló kérdőíveket, űrlapokat – például felhasználói elégedettségi felméréseket, nyilvános konzultációkat – lehet létrehozni és közzétenni.

A 2013-ban indított EUSurvey az Európai Bizottság hivatalos felméréskészítő eszköze. Az alkalmazás elsősorban közvélemény-kutatási és belső kommunikációs célú (személyzeti) felmérések, valamint értékelőlapok és regisztrációs űrlapok készítésére szolgál. Az EUSurvey a következő webcímen férhető hozzá: https://ec.europa.eu/eusurvey

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen