Ajándékgyűjtés a Millenárison
2003/12/01 08:00
598 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
Tavaly a Millenáris Kht. karácsonyi játékgyűjtést szervezett, amelynek kedvezményezettjei állami gondoskodásban élő gyermekek voltak. A gyűjtés nagy sikerrel járt. Ezen felbuzdulva, az intézmény idén is szeretne hasonló akciót szervezni.

Kedves Szülők és Gyerekek!


Az Advent, a Karácsonyt megelőző időszak a felnőttek és gyermekek számára egyaránt a lázas készülődés ideje. Ilyenkor mindenki arra gondol, mivel tudna örömet szerezni családtagjainak, szeretteinek. Akinek van miből, az ilyenkor szívesen ad a rászorultabbaknak is.

A hagyományoknak megfelelően a Millenáris Park idén is szervez ajándékgyűjtő akciót, amelyhez ezúttal is csatlakozott az Egészségügyi Szociális és Családügyi Minisztérium is.

A tavalyi gyűjtést állami gondozásban élő gyermekek számára szerveztük. Idén a kört kibővítjük a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagjaival.

Mivel gyermekek számára gyűjtünk, ezért elsősorban játékokat, könyveket, sportszereket várunk mindenkitől.

Kérjük, ajándékaikat juttassák el november 30. és december 18. között a Millenáris Fogadó épületébe (Bp., II. ker. Fény u. 20-22.), ahonnan az Egészségügyi Szociális és Családügyi Minisztérium juttatja el azokat a gyermekotthonoknak illetve családoknak.

Reméljük, a közösen nyújtott ajándékozással minél több gyermek tapasztalhatja meg az ünnep örömét!


Békés, boldog ünnepeket kívánunk!


Millenáris Kht.