Az Educatio Kht. által felkészített, képzésbe vont szaktanácsadók jegyzéke
Érsek Dóra
2008/10/16 10:51
2980 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
A szaktanácsadók jegyzékét 2008. őszétől a közoktatás-fejlesztési pályázatok zökkenőmentes lebonyolítása érdekében a 10/1994. (V.13.) MKM rendelet módosításának várható hatályba lépéséig - a TÁMOP-3.1.4/08/1., TÁMOP-3.1.4/08/2. kódszámú konstrukciók pályázói számára - az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. jelenítette meg.

E  jegyzéket folyamatosan bővítjük.  A listára olyan szaktanácsadók névsorát és adatait vettük/vesszük fel, akik e feladatra a Kht. regisztrációs felületén előzetes kompetenciáik bemutatásával jelentkeztek. Mindezen szakemberek célirányos felkészítése megtörtént, vagy a felkészítés folyamatába bevontuk őket. A digitális kompetencia terület szaktanácsadóinak felkészítése előkészületben van.

Ajánljuk, hogy a pályázók a számukra szükséges tanácsadói szolgáltatások kiválasztása során feltétlenül vegyék figyelembe a feladatra pályázó szakemberek felkészültségét, garantálva a pályázat érdemi támogatását. Bízunk abban, hogy az Educatio Kht. itt közzétett listája segíti a fejlesztő intézményeket és fenntartóikat abban, hogy minőségi szolgáltatásokat vegyenek igénybe.  

A TÁMOP 3.1.4-es pályázati kiírás értelmében a pályázat-előkészítő szakaszban foglalkoztatott komplex intézményi helyzetelemzést végző szaktanácsadó választása kötelező, a többi szaktanácsadóé ajánlott. A TIOP 1.1.1 pályázatba való bekapcsolódás esetén IKT mentor szaktanácsadó alkalmazása feltétel. (lásd TÁMOP 3.1.4 pályázati útmutató C.1.1.2 d pont)

Tájékoztatásul közöljük, hogy a TÁMOP 3.1.1-es pályázat keretében általunk felkészítésbe vont szaktanácsadók listái a továbbiakban a jelentkezések alapján kiegészülnek.

Tisztelt érdeklődők! A szaktanácsadói listák és azok frissített változatai a továbbiakban az alábbi link alatt található SZOLGÁLTATÓI KOSÁRBAN érhetők el.

Educatio Kht.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen