Az Éhező Gyermekekért Alapítvány pályázati felhívása
2015/05/18 08:00
1142 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Éhező Gyermekekért Alapítvány  ebben az évben is meghirdeti rövidfilm-készítő pályázatát. Alapítványunk e pályázat által is szeretné fölhívni a figyelmet az éhező gyermekekre, s mozgósítani szeretné a legfiatalabbakat is arra, hogy korosztályuk és az idősebbek is a lehetőségeik szerint segítsék a legszegényebbeket!

ehezo

A pályázat címe: Te is segítsd az éhező gyermekeket!

A pályázat témája: Készíts egyszerű rövidfilmet, akár telefonnal is, melyben felhívod a figyelmet az éhező gyermekekre, s mozgósítani igyekszel a megsegítésükre.

Pályázhatnak 12- 20 évesek.  5 nyertest választunk ki, akik közül 1 fődíjat ítélünk oda. A zsűri indokolt esetben különdíjjal is jutalmazhat pályaműveket.

Formai követelmény: a rövidfilm legalább 2 perces legyen, de 5 percnél ne legyen hosszabb!

A pályázatot erre az e-mail címre várjuk 2015. november 20-ig: ehezo.gy@gmail.com

Kérjük, hogy az alkotás mellett a  pályázó tüntesse föl nevét, születési idejét, lakcímét, e-mail címét, telefonszámát, iskolája nevét, címét. Ha van, a pályázat elkészítésében segítséget nyújtó felnőtt (pl. pedagógus, szülő) nevét!

Díjazás: Az 5  legjobb rövidfilm készítőit különféle cégek részesítik jutalomban, alapítványunk a legjobb alkotásokat közzéteszi honlapunkon. (http://www.ehezo.hu)

Díjátadó: A pályázat eredményhirdetése várhatóan 2016. január végén lesz.