Cetelem Zöldsuli 2015
2015/03/24 21:01
931 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

„Szerintetek mi a legfontosabb tevékenység, amit a környezetünk megóvásáért tehetünk?” Készítsetek az osztállyal egy képzőművészeti alkotást, amellyel fel tudjátok rá hívni a figyelmet, és nyerjetek vele 150 000 forint értékű támogatást erdei iskolai táborozásra!

zoldsuli

A Magyar Cetelem Bank az elmúlt évek sikereire építve, idén ötödik alkalommal hirdeti meg az általános iskolás gyerekek környezettudatos, felelős gondolkodásának erősítése jegyében a Cetelem Zöldsuli pályázatot. A program az idei évben megújul, osztályközösségek számára hirdetnek környezetvédelmi témában képzőművészeti pályázatot. A pályázók közül összesen harmincan nyernek egyenként 150 000 forint értékű támogatást, amelyet erdei iskolai táborozás finanszírozására használhatnak fel.

2015. április 1-ig várják a környezet megóvását bemutató, szabadon választott technikával készült műveket, pl. kollázs, montázs, plakát, installáció, makett, szobor, kisplasztika stb. Használjatok minél érdekesebb, különlegesebb technikát, mert a nyertesek feléről online szavazás dönt, másik tizenöt nyertes pályamunkát a program zsűrije választ ki!

A pályázat részletei itt tekinthetők meg:

Forrás.