Online záróakkord: csatlakozzon a TeachUP 2020 konferenciához!
2020/04/29 18:51
1245 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Európai Unió Erasmus + programja által társfinanszírozott TeachUP szakpolitikai beválásvizsgálat célja az volt, hogy olyan kurzustervezési irányelveket fejlesszen és vizsgáljon, amelyek növelik a sikeres teljesítők arányát az online kurzusokon.

tu2020

A TeachUP projekt többek között 4 online kurzust fejlesztett pedagógusok és tanárszakos hallgatók számára, amelyek olyan 21. századi tanári kompetenciákat tárgyalnak, mint a formatív értékelés, személyre szabott tanulás, együttműködés és a kreatív gondolkodás fejlesztése. A kurzusok 2017. márciusa és 2018. augusztusa között készültek, és 2018. novembere és 2019. májusa között kerültek meghirdetésre 10 nyelven, köztük magyarul is.

A projekt eredményei mára elérhetővé váltak, és ezeket ismerhetik meg most az érdeklődők a 4 részes online TeachUP 2020 Konferencia alkalmával. Kutatók, tanárok és szakértők fogják bemutatni a kutatás részleteit és tanulságait. A konferencia angol nyelven zajlik.

Mentse el a dátumokat: az első alkalomra 2020. június 3-án kerül sor, amelyet három tematikus webinárium követ június 5-én, 9-én és 11-én.

A webináriumok résztvevői oklevelet kapnak.

Regisztráció.

Részletes program: itt.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen