A Hazai Tudományos Diákköri műhelyek támogatására pályázat
2015/08/17 09:39
576 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet hazai Tudományos Diákköri műhelyek támogatására.

diakkor

A Nemzeti Tehetség Program céljai között szerepel a hazai és a határon túli tehetséges tanulókat, fiatalokat támogató tehetségsegítő programok folyamatos működtetése, a tehetségsegítő hagyományok őrzése és gazdagítása, a hazai és határon túli magyar tehetségfejlesztő közösségek együttműködésének segítése. A 2015-2016. évi cselekvési program I.1. I. pontja alapján: „Támogatni kell a hazai és a határon túli Tudományos Diákkörök műhelyeit és rendezvényeit, továbbá a hallgatók és oktatóik részvételét az Országos Tudományos Diákköri Konferencián.”.

A pályázat célja

A hazai Tudományos Diákköri műhelyek támogatása

Pályázat benyújtására jogosultak

Jelen Pályázati Kiírás keretében az alábbi feltételeknek megfelelő szervezetek nyújthatnak be pályázatot:

  • A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 1. sz. mellékletében szereplő Magyarország államilag elismert felsőoktatási intézményei, valamint ezen intézmények karai (karok esetében a jogszabály 1. sz. mellékletében szereplő felsőoktatási intézmény kötelezettségvállalásával).

amelyek a Támogatáskezelő internetes pályázatkezelő rendszerében (Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben, a továbbiakban: EPER) regisztráltak. (A regisztrációval és a Regisztrációs nyilatkozat benyújtásával kapcsolatos információkat a Pályázati Útmutató 9.2. pontja tartalmazza.)

A pályázatok benyújtásának határideje

Az internetes pályázatok benyújtásának határideje: 2015. szeptember 11. 23:59 óra.
Határidőben benyújtottnak minősül az a pályázat, amely az EPER-ben véglegesítésre került. (A határidőben történő benyújtás részletes szabályait a Pályázati Útmutató 9.3. pontja tartalmazza.)

További részletek, és a pályázathoz szükséges letölthető dokumentumok.