Digitális taneszközfejlesztés
Sulinet
2012/08/07 08:00
2598 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Digitális taneszközökre pályázhatnak az oktatási intézmények az "Új tartalomfejlesztések a közoktatásban" elnevezésű TÁMOP-pályázat keretében. A benyújtásra szeptember 24. és október 26. között van lehetőség - adta hírül az orientpress.hu.

digitalis_520 Az új digitális taneszközök elősegítik a TÁMOP 3. prioritásában (Minőségi oktatás és hozzáférés biztosítása mindenkinek) meghatározott célok teljesülését, javítják az oktatás eredményességét és hatékonyságát. A konstrukció keretében alapvetően modern, a jelenlegi technológiai elvárásoknak megfelelő digitális taneszközök fejlesztésére adódik lehetőség.

A minőségi oktatást nagyban elősegítik, és szélesebb körben elérhetővé teszik az elektronikus tananyagok és az online tartalmak. A pályázati kiírásban kötelező tevékenységként előírt kutatási szakasz hozzájárul ahhoz, hogy a diákok a szükségleteknek és a hazai elvárásoknak megfelelő, versenyképes tudást szerezzenek a közoktatásban. A pályázat keretösszege a Közép-Magyarországi régióban 940 millió forint.

Forrás: Orientpress, Edupress

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen