„Esélyt adni – esélyt kapni” - esélyegyenlőségi pályázat
2014/07/25 13:55
1123 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Türr István Képző és Kutató Intézet pályázatot hirdet az esélyegyenlőség jegyében, „Esélyt adni – esélyt kapni” címmel.

Mottó: „Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is – valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.” (Albert Schweitzer)

Pályázatot nyújthatnak be:

 1. Óvodáskorú gyermekek és csoportjaik
 2. Általános iskoláskorú gyermekek és csoportjaik
 3. 15-20 éves fiatalok és csoportjaik
 4. 20 év feletti személyek és csoportjaik

Pályamű kategóriák:

 • vizuális művek: rajz, festmény, kollázs, grafika, fotó stb.
 • írásos művek: fogalmazás, esszé, vers
 • audiovizuális művek

Pályázni az „Esélyt adni - esélyt kapni” gondolatkörhöz kapcsolódó, konkrét eseményt, tettet, cselekedetet leíró/megörökítő pályaművekkel lehet.

eselyegyen520

Technikai leírás:

 • vizuális művek: maximum A3 méret
 • írásos művek: maximum 8000 karakter szóközökkel Times New Roman 12 betűméretben, másfeles sortávolsággal
 • audiovizuális művek: maximum 3 perc időtartam CD-n vagy DVD-n

A pályaműveket elektronikusan is be kell küldeni az esely@tkki.hu címre, a tárgyban megjelölve: „esélyteremtés-pályázat”. A pályaműveket a Türr István Képző és Kutató Intézet szakembereiből álló zsűri értékeli. Díjazás: virtuális tárlatra történő meghívás: a beérkezett pályaművek a www.tkki.hu oldalon létrehozott galériában vagy kiadványban jelenhetnek meg. A pályázó vagy pályázó képviselője (kiskorú esetén) a pályamű beküldésével egyben hozzájárul ahhoz, hogy a TKKI a beérkezett pályaművet a későbbiekben felhasználhatja.

Pályázni a pályamű és kísérő levél beküldésével lehet. A kísérő levél tartalmazza a következőket: a pályázó neve; kapcsolattartó/intézmény neve (kiskorú és csoport esetén); pályázó életkora (egyéni pályázó esetében); pályamű kategóriája; pályázó/kapcsolattartó/intézmény címe (irányítószám, település, utca, házszám); pályázó e-mail címe; pályázó telefonszáma.

A pályázatok (kísérő levél és pályamű) beérkezésének határideje:

 • e-mailben és postai úton: 2014. augusztus 15. az esely@tkki.hu címre és a 1054 Budapest Széchenyi u. 14. címre. Az e-mail tárgyaként és a borítékon jelöljék: „Esélyteremtés-pályázat”
 • e-mailben és személyesen: 2014. augusztus 15. az esely@tkki.hu címre és 1054 Budapest, Nádor u. 36. 3. emelet. Az e-mail tárgyaként és a borítékon jelöljék: „Esélyteremtés-pályázat”

Bővebb információ:

esely@tkki.hu (tárgyban megnevezve: „Esélyteremtés-pályázat” vagy telefonon érdeklődhet Bathó Éva szakmai vezetőtől a 30/7797073 telefonszámon.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen