eTwinning Szakmai találkozó Varsóban
2015/08/10 18:36
2206 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az eTwinning lengyelországi Szolgáltatópontja szakmai továbbképző és partnerkereső találkozót szervez Varsóban 2015. október 8. és 11. között.

warsava

A találkozóra olyan pedagógusok (nincs korosztályi, tantárgyi megkötés) jelentkezését várjuk, akiknek angol nyelvtudása (min. társalgási szint) lehetővé teszi a találkozón való aktív részvételt. (eTwinning program megismerése, szakmai műhelymunka)

A műhelymunka kiemelt témái: a tudományok, környezetünk és a vállalkozói szellem.

A találkozó során a kiemelt témák mentén a résztvevők megismerkednek az eTwinningben rejlő lehetőségekkel, hasznos IKT-s és web2.0-s eszközöket próbálhatnak ki és természetesen leendő projektpartnerüket is megtalálhatják.

A találkozón való részvételt és költségeit (szállás, ellátás, kiutazás) teljes egészében az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. szervezi és állja.

A találkozóra olyan eTwinningben kezdő kollégák jelentkezését várjuk elsősorban, akik korábban nem vettek még részt hasonló találkozón.

Jelentkezni angol nyelvű szakmai önéletrajzzal és egy rövid angol nyelvű projektötlettel* (max. fél oldal) e-mailben lehet az etwinning@educatio.hu címen 2015. augusztus 21-én 17 óráig.

*A projektötlet elkészítéséhez az eTwinning portál „Együttműködések” menüpontjából elérhető Projekt Galéria és Projektminták nyújtanak segítséget.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen