Az innováció felszabadítása: EU CodeWeek Teach Day 2024
2024/02/28 22:01
522 megtekintés

Izgalmas hírek vannak a láthatáron a pedagógusok és a technológia szerelmesei számára egyaránt. A várva várt EU CodeWeek Teach Day ismét megrendezésre kerül, és ezúttal minden eddiginél nagyobbnak, jobbnak és érdekfeszítőbbnek ígérkezik. Jegyezze be a naptárába 2024. március 9-ét, szombatot, és csatlakozzon egy olyan nemzetközi online eseményre, amely a kódolás oktatásának legelhivatottabb szakértőit hozza össze.

eucodeweek

A 2021 májusában megrendezett első #TeachDay sikere után, amelyen több mint 500 érdeklődő vett részt, a 2024-es esemény célja, hogy újabb lehetőséget biztosítson a tanárok és oktatók számára, hogy tanuljanak egymástól és csatlakozzanak az EU CodeWeek közösségéhez.

A #TeachDay workshopok, előadások és viták gazdag választékát kínálja a pedagógusok, oktatók számára világszerte. Mi több, neves oktatási szakértők, kutatók és Edu-koordinátorok osztják meg a kódolással, a digitális kreativitással és az transzformatív oktatással kapcsolatos meglátásaikat.

A szombati nap az érdekes előadások és a gyakorlati műhelyek nagyszerű keveréke lesz, ahonnan Ön is új ötletekkel és hasznos stratégiákkal távozhat. Emellett egy online kiállítás is várja a résztvevőket, amely innovatív oktatási projekteket mutat be, valamint 15 virtuális standot is létrehoznak oktatástechnológiai vállalatok és olyan szervezetek, mint például az Európai Bizottság, mindezek szórakoztató és interaktív hangulatot kölcsönöznek az eseménynek.

Regisztráljon Ön is kollégáival: ITT!

A Kódhét közösségének megerősítése

Az EU Code Week Teach Day 2024 fő célkitűzései közé tartozik például az EU CodeWeek közösségének megerősítése és a különböző ágazatokból érkező érdekeltek bevonása, lehetővé téve számukra, hogy így a kezdeményezés multiplikátoraiként működjenek. A rendezvény célja, hogy erősítse a tartós elkötelezettséget és lehetőséget adjon a résztvevők számára az EU Kódhéthez való aktív csatlakozásra és részvételre.

Jegyezze fel a 2024. március 9-i dátumot, és csatlakozzon online, hogy a #TeachDay 2024 nagyobb és jobb legyen, mint valaha!

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen