Európai E-Kiválóság díjat kapott a Sulinet Digitális Tudásbázis
Főző Attila László
2008/03/05 17:08
2844 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.
A Sulinet Digitális Tudásbázis rendszerével 2008-ban az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. eLearning Igazgatósága elnyerte az Európai E-Kiválóság díj (European Seal of Excellence) ezüst fokozatát. A díjat a Hannoverben rendezett CEBIT kiállításon hirdették ki.

Idén lesz hatodik éve, hogy az Európai Multimédia Szövetségek Egyezménye (www.emmac.org) felhívást intézett az infokommunikációs technológia és a digitális média területén tevékenykedő cégek részére, hogy jelentkezzenek az Európai E-Kiválóság 2008 díjra. A díj győzteseinek kihirdetésére Hannoverben került sor 2008. március 4-én a CEBIT-en. Ebben az évben 13 országból 39 cég részesült a díj valamelyik fokozatában.

A Sulinet Digitális Tudásbázis 2007-ben elnyerte a nemzetközi Comenius EduMedia Pecsétet és a különálló Comenius EduMedia Érem eLearning díjat. Emellett az SDT elnyerte az egyik legrangosabb hazai eLearning díj, a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ, www.matisz.hu) által kiadott eFestival 2007 innovációs különdíját.

E-Kiválóság Díj ezüst fokozat

Az Európai E-Kiválóság a Multimédiában Díjat (www.seal-of-excellence.org) 2002-ben hozta létre az EMMAC. Az EMMAC a Díj adományozásával szeretné megbecsülését kifejezni azon kiváló eredményeket elérő cégeknek, amelyek a multimédia területén dolgoznak és annak a közösségnek a részei, amely a következő hét csoportból áll:

  • Digitális Tartalom Előállítók
  • Digitális Tartalom Rendszerezők
  • Szoftver Előállítók
  • Digitális Eszközöket Gyártók
  • Digitális Hálózati Szolgáltatók
  • Digitális Tartalmat és Technológiát Felhasználók
  • Szolgáltatók a fenti területek bármelyikén

A Díjat az Európai Multimédia Szövetségek Egyezménye tagjai évente adják ki az eAccelerator támogatásával. A díj győztesei jogosulttá válnak a Európai E-Kiválóság a Multimédiában Díj logó nyilvános feltüntetésére. A díjnyertesek megtalálhatóak a Check-out-Europe.com, valamint a European Showcase of Excellence in Multimedia oldalakon.

A győztesek továbbá az Európai Multimédia Fórum egyéves tagságát is elnyerik, amely által kedvezményes áron vehetik igénybe az összes eAccelerator szolgáltatást, és más kedvezményekben részesülhet a Díj különböző partnereinél.

További információ: www.emmac.org, www.e-multimedia.org, www.e-accelerator.net, www.check-out-europe.com

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen