Europeana teszteléshez tanárokat keresünk
2016/09/29 08:00
3812 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Europeana DSI2 projekt művészetoktatással foglalkozó tanárokat keres az Europeana portálhoz kapcsolódó teszteléshez. A jelentkezési határidő október 6.

europeana

Magyarországról egy általános iskolában és egy középiskolában dolgozó tanár működhet közre olyan tanulási folyamatleírások és tanulási tevékenységek kidolgozásában és tesztelésében, amelyek az Europeana tartalmait hasznosítják. A jelentkezők két személyes találkozáson alapuló workshopon és két tesztelési fázisban vesznek majd részt 2016. novembertől 2017. májusig.

Követelmények

Az ideális jelentkező rendelkezik alapvető angol nyelvtudással (hallott és írott szöveg értése, írott szöveg alkotása), érdeklődik a kulturális tartalmak iránt és szívesen vesz részt tapasztalatok és jó gyakorlatok megosztásában. A szervezők meg fogják fontolni különböző szakterületekről érkező tanárok jelentkezését, hogy az Europeana tartalmak lehetséges felhasználásának határait teszteljék. Az Europeana portál legnagyobb gyűjteményei zenei és művészettörténeti vonatkozásúak, de a tartalmak sokféleképpen hasznosíthatóak.

A jelentkezés határideje október 6. 12 óra.

További információ a European Schoolnet oldalán.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen