Kiemelkedő fenntarthatósági megoldások az iskolakertekben
2015/10/06 09:15
679 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Iskolakertekért Alapítvány pályázata.

schoolgarden

Pályázók köre

Pályázatot nyújthatnak be általános iskolai vagy középiskolai közösségek, melyek iskolakertet művelnek saját területen vagy külső helyszínen és a pályázó tagja az Iskolakert-hálózatnak.

Az Iskolakert-hálózathoz való csatlakozás módja itt olvasható: http://www.iskolakertekert.hu/iskolakert-halozat/csatlakozas

Pályázat célja

Az iskolakertek fenntarthatóságának témája számos szempontból megközelíthető: a környezeti, pénzügyi, területi, pedagógiai, társadalmi, időbeli folyamatossági stb. vonatkozások mind ide sorolhatóak, végig gondolásuk az iskolakert hosszútávú jó működésének az alapja.

A pályázat célja fellelni a fenntartható módon működő iskolakerteket és azokat példaként megosztani az Iskolakert-hálózat tagjaival, iskolakertet tervező közösségekkel. A pályázati anyag benyújtása egyben hozzájárulás annak nyilvános megjelentetéséhez az Iskolakertekért Alapítvány honlapján.

A pályázat nyereményei

A pályázat díjazottai a Rédei Kertimag Zrt. támogatásaként annak teljes árukészletéből választhatnak. Az I. helyezet 30 000 Ft, a II. helyezet 20 000 Ft, a III. helyezet 10 000 Ft bruttó összeg erejéig.

A nyereményhez jutás módja: A díjazottak és a Rédei Kertimag Zrt. egyeztetnek egymással a szükséges vetőmagokról és eszközökről az elnyert összeg erejéig, melyet a Rédei Kertimag Zrt. vetőmagkészletéből és gazdaboltjából elégít ki. Az egyeztetést követően a nyeremény kiszállítása 2 héten belül postai úton történik, mely a nyertes számára díjmentes.

Az elnyert díj felhasználható 2016. március 1-éig.

A pályázat benyújtásának határideje

2015. október 30. 12:00 óra, módja: elektronikusan az info@iskolakertekert.hu címre.

További részeltek.