Foci a barátságért - pályázat
2014/04/14 13:58
1046 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A "Foci a barátságért" program nemzetközi versenye újságíró palántáknak.

  • Tagja akarsz lenni a nemzetközi gyermekújságíró központnak?
  • El akarsz utazni Lisszabonba, Portugáliába, és részt akarsz venni a "Foci a barátságért" Nemzetközi Gyermekfórumon?
  • Szeretnél találkozni társaiddal 16 európai országból és találkozni a világhírű futball legendával, Franz Beckenbauerrel?
  • El akarsz jutni az UEFA Bajnokok Ligája 2013/2014-es döntőjére?
  • Szeretnéd, ha cikkedet kiadnák a vezető sportmédiumok?

Ha legalább 12 és legfeljebb 14 éves vagy, ha elég jó az angolod, hogy fogalmazást írj és kommunikálj, ha a programban résztvevő ország egyikében élsz (Fehéroroszország, Bulgária, Egyesült Királyság, Magyarország, Németország, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Szerbia, Szlovénia, Törökország, Franciaország, Horvátország), akkor próbáld ki magad a "Foci a barátságért program" sportújságírójaként, és add meg magadnak az esélyt, hogy nemzetközileg ismert legyél!

futball520

Hogy részt vegyél az "Riporter vagyok!" pályázaton, a következőket kell tenned:

  1. Tanulmányozd a "Foci a barátságért" program 8 alapelvét!
  2. Készíts interjút egy barátoddal - futball játékossal, vagy futball szurkolóval, és beszélj vele ezekről az alapelvekről!
  3. Készíts kreatív fényképeket az interjú illusztrálásához!
  4. Küldd el az interjút, a fényképeket és a kitöltött jelentkezési lapot 2014. április 18-ig az országos e-mail címre! f4f_hungary@gazprom-football.com
  5. Kövesd a verseny menetét a http://www.gazprom-football.com oldalon és a verseny hivatalos Facebook oldalán: http://www.facebook.com/FootballForFriendship

A verseny 2014. április 18-ig tart.

A jelentkező az alábbi résztvevő országok egyikének állampolgára kell, hogy legyen: Fehéroroszország, Bulgária, Egyesült Királyság, Magyarország, Németország, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Szerbia, Szlovénia, Törökország, Franciaország vagy Horvátország. A versenyben 12-től 14 éves korig lehet részt venni.

A versenyen 16 döntőst fognak kiválasztani, minden résztvevő országból egyet. Ők fognak részt venni a "Foci a barátságért" program nemzetközi gyermekfórumán, Lisszabonban, Portugáliában, 2014. május 23. és 25. között, ahol ellátogatnak majd az UEFA Bajnokok Ligája 2013/2014-es döntőjére is.

A versenyt a Foci a barátságért társadalmi támogató program szervezőbizottsága szervezi. A résztvevők díjmentesen szerepelhetnek majd a Fórum programjain. A program szervezői biztosítják a verseny döntőseinek utazási, étkezési és szállás költségeit.

http://www.gazprom-football.com

További információk:

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen