Fotó- és videópályázat természeti területeken
2014/04/16 15:33
1592 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Pro Vértes Közalapítvány izgalmas fotó- és videópályázatot hirdet általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákok számára "Fedezd fel a helyi természeti értékeket!" címmel.

A versenyre olyan fotókat, videókat és animált GIF-eket küldhetnek be a fiatalok a verseny.provertes.hu oldalon keresztül, amelyeket helyi jelentőségű természetvédelmi területen készítettek. Beküldési határidő: 2014. május 12. (hétfő) éjfél.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az ország közel 1200 helyi jelentőségű természetvédelmi területére, azok értékeire és védelmének fontosságára. A pályázás egyik alapfeltétele, hogy a pályaműveket a diákok valamely helyi jelentőségű természetvédelmi területen készítsék el.

golop520

A versenyre csak egyénileg lehet nevezni, a részvétel pedig ingyenes.

A pályázók 2014. május 12., hétfő éjfélig küldhetik be elektronikus formában a pályaműveiket a verseny.provertes.hu oldalon.

A díjazottak, akiket egy szakmai zsűri választ ki, a verseny támogatójának, a Svájci-Magyar Együttműködési Programnak köszönhetően rendkívül értékes díjakat nyerhetnek, többek között digitális fényképezőgépet, távcsövet, könyvet és újság-előfizetést. A díjazott versenyzők pályamunkái egy budapesti kiállítás keretében is bemutatásra kerülnek.

A legszorgalmasabb iskolákat is díjazzák! A 20 legtöbb pályázatot beküldő iskola között kisorsolnak egy projektort és több, nagy értékű könyvutalványt is.

A részletes versenykiírás a verseny.provertes.hu oldalon található.

További információ:

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen