Gerillakertész az iskolában
2012/04/24 13:41
2486 megtekintés
A cikk lejárt! Valószínű, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz!

A Gerillakertész bloggerei egy formabontó kezdeményezés keretében szeretnék újjávarázsolni egy budapesti iskola udvarát, kertjét vagy előkertjét.

gerillakertesz_520

A Shopping-all webáruház támogatásával a következő tanév kezdetén 400 négyzetméternyi terület válhat zöldebbé és élhetőbbé a gyerekek mindennapi környezetében, abban az iskolában, melynek tanulói a játék során a legaktívabbak és a legtöbb pontot gyűjtik.

A www.gerillakertesz.hu bloggerei keresik azt a budapesti iskolát, amelynek formabontó kezdeményezésük segítségével ingyenesen kertté varázsolhatják az udvarát illetve az iskola kertjét, előkertjét. Régi missziójuk a városi terek élhetővé tétele, zöldbe öltöztetése, amely mostani akciósorozatukban elsősorban a gyerekek mindennapi környezetére, vagyis az iskolákra összpontosít.

Az interneten is régóta aktív városi- és gerillakertészeti mozgalom ez év tavaszán komoly támogatót tudhat maga mellett: a Shopping-all webáruház részvételével egy legfeljebb 400 négyzetméteres iskolai terület teljes kertészeti átalakítása valósulhat meg.

A regisztrációra 2012. április 30-ig van lehetőség az ide kattintva, ahol bővebb információ is található a játékkal kapcsolatban.

 

 

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen