Globális nevelés szeminárium
2012/05/26 10:04
965 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Anthropolis Egyesület 4 napos nemzetközi képzést szervez 2012. június 2. és 5. között Visegrádon olyan szakemberek számára, akik részt vesznek tankönyvek, tananyagok, oktatási segédanyagok elkészítésében (tankönyvírók, tananyagfejlesztők, szerkesztők, kiadói munkatársak, civil szervezetek munkatársai stb.).

tanulas_tibet_01_520 Az angol nyelvű képzésre elsősorban olyan – a fenti területeken dolgozó – szakemberek jelentkezését várjuk, akiket érdekel, hogy a globális nevelés szemlélete hogyan integrálható a tananyagokba, illetve a globális témák szempontjából milyen minőségi követelmények támaszthatók a különböző oktatási anyagokkal szemben.

A szeminárium költségeit, valamint az utazás- és szállásköltségeket az Anthropolis Egyesület állja. Mivel a résztvevők száma korlátozott, a jelentkezők közül 5 ember vehet részt a képzésen.

A képzésre jelentkezni szakmai önéletrajzzal és fél oldalas, angol nyelvű motivációs levéllel lehet Kugler Juditnál az office[kukac]anthropolis[pont]hu címen, 2012. május 28-ig.

A részletes program az Anthropolis oldaláról tölthető le.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen