Hódmezővásárhelyi Természet 2014 – Tavasz fotópályázat
2014/03/24 08:00
1489 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

A Spektív Klub természetfotó pályázatot ír ki: Hódmezővásárhelyi Természet 2014 – Tavasz  - Dr. Sterbetz István emlékére.
Olyan képeket várnak, amik hódmezővásárhelyi természetet mutatják be, amelyek Hódmezővásárhely közigazgatási területén belül , 2014 március hónapban készültek.

Minden pályázó 3 képet kell benyújtson:

 1. egy tájfotót,
 2. egy makró fotót (növényről, vagy állatról),
 3. egy vadfotót (madár vagy emlős).

A digitális képek max. 3 Megapixel méretűek lehetnek, állók, vagy fekvők egyaránt elfogadhatóak. A képek JPEG tömörítésűek lehetnek. A tömörítésen kívül a fotókon SEMMILYEN utólagos módosítást (számítógépes utómunkákat) elvégezni nem szabad. A képnek olyannak kell lenni, ahogy azt a terepen elkészítette a pályázó. Digitális géppel készített fotók esetén a kép EXIF állományát meg kell adni. A képek készítésének helyét pontosan meg kell jelölni térképen, vagy GPS koordinátákkal. A győztes kép esetén, a helyszín ellenőrzésre kerül!

hmvh520

A képeknek a pályázó által elkészítetteknek kell lenniük. A képek tulajdonjoga és minden egyéb joga, csak a pályázóé lehet. Harmadik félnek, a pályázati képekhez fűződően, semmilyen joga nem állhat fenn.

Pályázás:

 • Minden hódmezővásárhelyi lakcímű, amatőr fotós pályázhat.

Menete:

 1. A pályázónak a 3 képet, csatolt állományként, el kell jutatnia a klub vezetőjéhez, aspektivklubposta@gmail.com e-mail címre.
 2. A klubvezető visszajelez a pályázó által megadott e-mail címre, hogy a képek a pályázaton indulhatnak-e, a kiírásnak megfelelnek-e. A válasz levélben a klubvezető tájékoztatja a pályázót a pályázati adatlap és a nevezési díj átvételének helyéről, idejéről.
 3. A pályázónak le kell tölteni és ki kell nyomtatnia, a www.spektivklub.hu honlapról, a pályázati adatlapot.Ki kell azt töltenie és alá kell írnia. Utána, a nevezési díjjal együtt, el kell jutatnia a klub vezetőjéhez, az egyeztetett helynek, időpontnak megfelelően.
 4. A nevezési díj átvételéről, a klub vezetője nyugtát ad a pályázónak. A pályázástól, a nevezési díj – klubvezető általi – átvételéig lehet visszalépni. Ezután a nevezési díj nem kerül visszafizetésre a pályázónak a pályázattól való elállása esetén! A nevezési díj csak akkor kerül visszafizetésre, ha a Klub a díjkitűzéstől eláll, a pályázatot visszavonja a pályázati eredményhirdetés előtt.

A pályázati adatlap aláírásával a pályázó elfogadja a pályázati kiírás feltételeit és kijelenti, hogy a beküldött képei annak mindenben megfelelnek.

A pályázat beadási határideje:

 • 2014. április 6.

Nevezési díj:

 • A nevezési díj egységesen 1000,- Ft.

Díjazás:

A megadott kategóriák szerint:

 1. A legjobb kép (pénzes fődíj és oklevél)
 2. A legjobb fotós (oklevél)
 3. A legjobb tájkép (oklevél)
 4. A legjobb makró fotó (oklevél)
 5. A legjobb vadfotó (oklevél)

További információk itt:

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen