Ifjú Kutatók 20. Nemzetközi Konferenciája
2012/11/08 08:00
1680 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Érdekelnek a tudományok és szeretsz utazni? Beszélsz angolul? Irány a Lombok szigete, az Ifjú Kutatók 20. Nemzetközi Konferenciája! A nevezési feltételeket megtudhatod a felhívásból.

Pályázati felhívás

lombok

Az Ifjú Kutatók 20. Nemzetközi Konferenciáját (International Conference of Young Scientists, ICYS) 2013. április 15. és 22. között Lombok szigetén, Indonéziában rendezik meg. A versenyre nevezhet minden középiskolás (14-18 éves) diák, a

  • matematika,
  • fizika,
  • informatika,
  • környezettudomány

bármely területéhez kapcsolódó, önálló tevékenységet tükröző, magyar nyelven megírt, néhány A4-es oldalnál nem nagyobb terjedelmű dolgozatával, és a dolgozat legfeljebb egy oldalas, angol nyelvű rövid kivonatával.

A dolgozatokat 2013. január 5-ig kell elküldeni „IKNK 2013” jeligével a következő címre: Eötvös Loránd Tudományegyetem, Anyagfizikai Tanszék, 1518 Budapest, Pf. 32.

A nemzetközi versenyen szereplő diákokat a pályázó diákok közül a korábbi évekhez hasonlóan 2012. január közepén, hazai konferencián választják ki. A hazai konferencián minden pályázó diák magyar nyelvű előadást tart, amelyet 5 perces angol nyelvű összefoglaló követ. A konferencia egyéni verseny, csoportos jelentkezést nem fogadnak el.

A hazai konferencia helyéről, időpontjáról a diákokat e-mailben értesít.

A szervezők kérik, hogy a nevező diákok csatolják dolgozatukhoz címüket, értesítési telefonszámukat, e-mail címüket, iskolájuk nevét, címét, felkészítő tanáruk nevét.

A nemzetközi versenyen a diákok 10-15 perces, angol nyelvű előadásban mutatják be munkájukat, ezért angol tanáruktól szükséges egy, a nyelvtudásuk szintjét igazoló nyilatkozat is.

A jelenlegi és a korábbi versenyekről, a verseny játékszabályairól itt tájékozódhatnak.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen