Indul a Geoverseny
2014/01/27 15:03
1336 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Az Országos Geolokációs Tanulmányi Verseny három nevezési kategóriában indult el próbafordulóval mindazok számára, akiket érdekelnek a geolokációs játékok, a kulturális és természettudományos feladványok a GPS és a mobiltechnológia támogatásával.

geo

Az Országos Geolokációs Tanulmányi Verseny az iskolaiversenyek.hu új kezdeményezése olyan csapatok számára, akiket a legkorszerűbb technológia játékos alkalmazásai érdekelnek a természettudományok, a művészet, a történelem és a földrajz érdekességeinek összekapcsolásával.

A csapatok kipróbálhatják, mi mindent tud az okostelefonjuk, hogyan használható a GPS technológia és közben szórakozva tanulnak.Az Országos Geolokációs Tanulmányi Versenyen indulók megismerkedhetnek a geolokációs játékokkal, bebarangolhatják lakóhelyük környékét és persze nyereményekkel és élményekkel lehetnek gazdagabbak.
A szervezők minimum három, maximum ötfős csapatok jelentkezését várják három kategóriában: általános iskola, középiskola és család. Család kategóriában nevezhetnek családok, baráti társaságok, csoportok, feltétel azonban, hogy a csapattagok felének 18 éven alulinak kell lennie.

A próbaforduló megoldásainak beküldési határideje 2014. február 10. éjfél.

A Geoverseny első fordulója március 4-én indul, míg a legjobbak a május 31-i döntőben találkozhatnak egymással!

További információk a www.geoverseny.hu oldalon és a verseny Facebook oldalán.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen