Intel® Teach Essentials pedagógus-továbbképzés
2013/05/14 08:00
4129 megtekintés
A cikk lejárt! Valószínű, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz!

Ingyenes, kétszer kétnapos akkreditált pedagógus-továbbképzéseket hirdet az Educatio Nonprofit Kft. június-júliusi időpontokban budapesti, szegedi és zalaegerszegi helyszíneken Digitális eszközökkel támogatott projekt alapú tanulás - Intel® Teach Essentials címmel 

Welcome

A képzés célja, hogy a résztvevők az Intel® Teach Essentials képzés keretében megismerjék az IKT projektpedagógiai (módszertani és technológiai) alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben.

Budapesti képzési időpontok:

2013. június 17-18. (hétfő-kedd); 2013. június 24-25. (hétfő-kedd)
2013. június 27-28. (csütörtök-péntek); 2013. július 9-10. (kedd-szerda)
A képzés kétszer kétnapos, az időpontok összetartoznak, egymással nem felcserélhetőek.

Zalaegerszegi képzési időpontok:

2013. június 17-18. (hétfő-kedd); 2013. június 24-25. (hétfő-kedd)

Szegedi képzési időpontok:

2013. július 1-2. (hétfő-kedd); 2013. július 9-10. (kedd-szerda)

A képzés során egy 8 modulból álló tananyag mentén haladva, a résztvevők aktív szereplőként ismerkednek meg az IKT eszközökkel segített projektpedagógia elemeivel, és a gazdag eszköztárra támaszkodva kezdhetik meg ezek beépítését saját gyakorlatukba. Fontosnak tartjuk, hogy a későbbiekben a résztvevők képesek legyenek az iskola helyi adottságainak és céljainak megfelelően kialakítani projekteket és alkalmazni a megismert eszközöket és módszereket.

intel-logo-200 A képzésre jelentkezés fontos feltétele a felhasználói szintű számítógépes ismeret (saját e-mail cím használata, fájlműveletek alkalmazása, felhasználói szintű jártasság irodai szoftverek (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő), valamint internetes böngésző használatában (keresés, letöltés, regisztráció különböző oldalakon).

A képzésre előzetesen egy regisztrációs űrlap kitöltésével, internetes felületen keresztül jelezheti részvételi szándékát. A részvételi szándékot az űrlap kitöltésének sorrendjében tudjuk figyelembe venni. Minden regisztrálónak e-mailben visszajelzünk. A képzést min. 12 fő esetén indítjuk el, maximális létszám 20 fő. A jelentkezés feltétele egyetemi/főiskolai tanári vagy tanítói végzettség.

A budapesti képzések alkalmával a vidékről érkezőknek szállást (reggelivel és vacsorával) és minden résztvevőnek étkezést (ebéd, kávészünetek) biztosítunk.
A zalaegerszegi és a szegedi képzéseken ebédet és kávészüneteket biztosítunk, szállást nem. Útiköltséget a képzéseken résztvevők számára nem áll módunkban megtéríteni.

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi minta dokumentumokat, mivel a képzésre történő jelentkezésének egyik feltétele, hogy ezek tartalmát megismerje, magára nézve kötelező érvényűnek tekintse:

  1. Hallgatói tájékoztató: melyből értesülhet a  képzés céljáról, a  képzésre jelentkezés szakmai feltételeiről, a jelentkezés formájáról, menetéről,  a helyszínről, időpontokról, az igazolás/ tanúsítvány kiadásának feltételeiről.
  2. Felnőttképzési szerződés és Jelentkezési lap:  melyből tájékozódhat, hogy jelentkezését követően milyen jogok illetik, valamint milyen kötelezettségek terhelik a képzés megvalósulása alatt.

Regisztrációs űrlap a budapesti képzésekre ide kattintva érhető el(A létszám betelt. Már csak várólistás jelentkezés lehetséges!)
Regisztrációs űrlap a szegedi képzésre ide kattintva érhető el(A létszám betelt. Már csak várólistás jelentkezés lehetséges!)
Regisztrációs űrlap a zalaegerszegi képzésre ide kattintva érhető el(A létszám betelt. Már csak várólistás jelentkezés lehetséges!)

A pontosan kitöltött és Társaságunkhoz elektronikusan beérkezett regisztrációs űrlap alapján elkészítjük az Ön névre szóló felnőttképzési szerződését, melyet emailben juttatunk el az Ön regisztrációs űrlapon megadott email címére. A képzésen történő részvétel feltétele a felek közötti felnőttképzési szerződés megkötése.
Az Ön email címére megküldött, névre szóló felnőttképzési szerződés és mellékletének 3 példányát kinyomtatva és eredeti aláírással ellátva a képzés megkezdése előtt 10 munkanappal kell az alábbi címre eljuttatni:

Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Továbbképzési Iroda „Intel képzés”
1122 Budapest, Maros u. 19-21.

További kérdés esetén írjon az elearning@educatio.hu címre.

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen