Irodalmi gladiátorokat keres a Galaktika
2013/03/01 12:36
1948 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Ha érdekel a science-fiction vagy a fantasy, akkor mindenképpen ott a helyed.

galaktika-arena

Írj és vitázz!

Próbálkoztál már az írással és szeretnéd megmérettetni magad? Vagy csak szívesen olvasnál kritikákat, véleményeket írásodról? Témaként csak a sci-fi vagy a fantasy jöhet szóba? Akkor neked találták ki a Galaktika Arénát, ahová beküldheted műveidet, s a szakértő közönség pedig elmondhatja róla véleményét. Ha már kész az írásod, akkor csak egy lépés választ el attól, hogy a műfajban jártas kollégák és olvasótársak elég tárd szerzeményed - aztán jó esetben már csak fogadni kell a gratulációkat. Vagy a kritikákat, amiből nyilván lesz bőven - de attól csak javulhat a stílus és a tartalom.

Ha nem írtál még semmit, és nem is tervezel, viszont szívesen megmondod a véleményed mindenről, ami szembe jön veled, akkor is érdemes ellátogatni az Aréna oldalaira, hiszen csőstül érkeznek a jobbnál jobb (vagy pont hogy nem) anyagok, amik csak rád várnak, hogy elolvasd őket.

És egyáltalán - ha van kedved beszélgetni sci-firől vagy könyvekről, akkor is megéri meglátogatni az oldalt.

Terjedelembeli megkötés nincs, de azért érdemes végiggondolni, hogy 25 oldalt elolvasnak-e az érdeklődők egyszerre... Küldhetsz novellát, verset, de akár dalszöveget is, a cím info@galaktika.hu, a szerkesztők a galaktikaarena.blog.hu oldalra töltik fel a műveket, szerző megjelölésével, persze.

Csatlakozz a Galaktikához!

Ha pedig itt a Sulineten is szeretnél sci-firől, könyvekről, filmekről beszélgetni, akkor ajánljuk figyelmedbe a Galaktika Magazin csoportját, ahol most csatlakozás után ajándékot is kapsz, hiszen az első száz jelentkező a Galaktika Magazin 273. számát kapja ajándékba (a magazin részletes tartalmát itt találod, de ajánlónak legyen elég annyi, hogy Ian McKellennel találsz benne interjút).

Csatlakozz hozzánk!

Őket ajánljuk

Jövő osztályterme Modern tanulási környezetekről a Sulineten
eBiztonság Minősítés Minősítő rendszer a biztonságos iskolákért
ENABLE program Program tantestületeknek a bullying ellen