Irodalmi gladiátorokat keres a Galaktika
2013/03/01 12:36
1168 megtekintés
A cikk már legalább egy éve nem frissült, az akkor még aktuális információk lehet, hogy mára elavultak.

Ha érdekel a science-fiction vagy a fantasy, akkor mindenképpen ott a helyed.

galaktika-arena

Írj és vitázz!

Próbálkoztál már az írással és szeretnéd megmérettetni magad? Vagy csak szívesen olvasnál kritikákat, véleményeket írásodról? Témaként csak a sci-fi vagy a fantasy jöhet szóba? Akkor neked találták ki a Galaktika Arénát, ahová beküldheted műveidet, s a szakértő közönség pedig elmondhatja róla véleményét. Ha már kész az írásod, akkor csak egy lépés választ el attól, hogy a műfajban jártas kollégák és olvasótársak elég tárd szerzeményed - aztán jó esetben már csak fogadni kell a gratulációkat. Vagy a kritikákat, amiből nyilván lesz bőven - de attól csak javulhat a stílus és a tartalom.

Ha nem írtál még semmit, és nem is tervezel, viszont szívesen megmondod a véleményed mindenről, ami szembe jön veled, akkor is érdemes ellátogatni az Aréna oldalaira, hiszen csőstül érkeznek a jobbnál jobb (vagy pont hogy nem) anyagok, amik csak rád várnak, hogy elolvasd őket.

És egyáltalán - ha van kedved beszélgetni sci-firől vagy könyvekről, akkor is megéri meglátogatni az oldalt.

Terjedelembeli megkötés nincs, de azért érdemes végiggondolni, hogy 25 oldalt elolvasnak-e az érdeklődők egyszerre... Küldhetsz novellát, verset, de akár dalszöveget is, a cím info@galaktika.hu, a szerkesztők a galaktikaarena.blog.hu oldalra töltik fel a műveket, szerző megjelölésével, persze.

Csatlakozz a Galaktikához!

Ha pedig itt a Sulineten is szeretnél sci-firől, könyvekről, filmekről beszélgetni, akkor ajánljuk figyelmedbe a Galaktika Magazin csoportját, ahol most csatlakozás után ajándékot is kapsz, hiszen az első száz jelentkező a Galaktika Magazin 273. számát kapja ajándékba (a magazin részletes tartalmát itt találod, de ajánlónak legyen elég annyi, hogy Ian McKellennel találsz benne interjút).